Stáže a dobrovolnictví

Přijď k nám na stáž

Kromě pracovních pozic na plný či zkrácený úvazek, nabízíme v naší organizaci i možnost stáží. Potřebujete povinnou praxi do školy, nebo si jen chcete vylepšit svůj životopis? Očekáváte od své stáže i hlubší smysl, chcete pomoci jedné z největších českých neziskovek s více než 8000 zaměstnanci a 70 000 dobrovolníky?
Pokud jste si alespoň na jednu otázku odpověděli ano, potom je stáž u nás rozhodně tím správným rozhodnutím.

A proč stážovat zrovna u nás?

• velkou svobodu ve své práci, ať už budeš na humanitárním oddělení, sekretariátu, ekonomickém nebo tiskovém oddělení
  • když se osvědčíš, nabídneme ti dlouhodobou honorovanou spolupráci
  • u nás ve Vladislavce máme dog-friendly kanceláře, takže si své čtyřnohé kamarády můžeš brát k sobě do práce
  • máme kávovar na každém patře a na mlýnku výbornou kávu Double Shot
  • zkušenost z fungování jedné z největších neziskovek v ČR
  • spolupráce se zajímavými a zkušenými lidmi z praxe
  • při nástupu od nás dostaneš balíček merchandisingových, ale i praktických předmětů
Aktuálně hledáme stážistu na komunikaci na oddělení humanitární pomoci a rozvojové spolupráce

Zkušenosti našich stážistů (po kliknutí se text zvětší):

Martina Stehnova medailonek

Medailonek Nikol - infolinka

Pomáhej jako dobrovolník

Další možností jak se zapojit do pomoci Charity Česká republika je stát se dobrovolníkem.

Pomoc dobrovolníků je pro všechy české Charity velmi důležitá. Dlouhodobě i jednorázově jich vypomáhají tisícovky. A to od těch nejmenších například v rámci Tříkrálové sbírky až po věrné příznivce v důchodovém věku.

U nás na centrále se mohou dobrovolníci podílet na propagaci či zajištění akcí, případně nabídnout své schopnosti od překladatelství a IT až po řemeslné práce či uměleckou činnost. Samozřejmostí je dobrovolnická smlouva. Dobrovolníci v diecézích pomáhají v domovech pro seniory, nemocnicích nebo hospicích, oblíbená je také práce s dětmi a mládeží.

Pokud by tě lákalo dobrovolnictví v některém zařízení našich diecézí, neváhej se podívat na jejich webové stránky (Brno, České Budějovice, Hradec Králové, Litoměřice, Olomouc, ostravsko-opavská diecéze, Plzeň a Praha).
Pokud tě láká pomáhat u nás na centrále, napiš nám na jobs@caritas.cz, určitě se ti ozveme.
Nenašli jste, co jste hledali? Pak zkuste nabídku volných pozic v zahraničí, anebo naši nabídku volných pozic v ČR.